23
dec
10

Őszinte haszid vallomás: „A gojok azért vannak, hogy a zsidókat szolgálják”

forrás: nemenyi.net

Az Izraelben élő nem zsidók életének egyetlen célja, hogy a zsidókat szolgálják – jelentette ki Ovádjá Joszéf rabbi, a több, mint 8 százalékos támogatottsággal bíró szélsőséges Shász párt szellemi vezetője, a szefárd zsidó szekta magas rangú elöljárója.


A gojok egyedül arra születtek, hogy minket, Izrael népét szolgáljanak, enélkül nincs is helyük a világban – mondta a rabbi egy szombat esti prédikációjában. Hallgatósága előtt azzal oldotta fel a tisztátalan vérű alsóbbrendűek puszta létezéséből fakadó, számukra nyilván rendkívűl nyugtalanító ellentmondást, hogy azokat csak azért nem ragadja el azonnal a halál, mert feladatuk van a világban. Ez pedig nem más, mint a választott nép hűséges szolgálata.

Mi szükség van a gojokra? Ők dolgoznak, vetnek és aratnak, míg mi ülünk, mint a nagyurak, és eszünk – foglalta össze sajátos társadalomszervezési elveit a rabbi. A vallási vezető nem először beszélt (talán túlzottan is) őszintén a hászid szekta világszemléletéről. Augusztusban nyilvánosan Isten átkát kérte a palesztinokra és vezetőikre. Igaz, ezt később kénytelen volt visszavonni, és megáldani “Izrael minden békeszerető szomszédját”. Hogy Jószéf rabbi melyik megnyilatkozása volt őszintébb, azt az olvasóra bízzuk…


3 Hozzászólások to “Őszinte haszid vallomás: „A gojok azért vannak, hogy a zsidókat szolgálják””


  1. 1 John. J Rambo
    2011/08/03 - 08:29

    Aki nem dolgozik ne is egyék. A zsidók az igazi bűnös nép akiket Isten arra választott ki hogy a végjátékban eltiporják őket és a máglya felett táncoljanak a tiszta szívű nemzetek.

  2. 2 Mabus.(él)
    2011/09/25 - 18:32

    Most erre, hogyan kellene reagálnom?? Ez így van!!:-| Mi a nyüves f.sz.rt nem veszik észre ezt az emberek?? Ez ellen tenni kell, persze csak okosan! Kell egy Vezető aki összefogja az embereket!!
    Nem értelmes a hozzászólásom, sőt buta, de nézzétek el, mert a felfordul ilyenektől a gyomrom!! De gusztustalan!!

  3. 3 dady
    2011/10/13 - 09:08

    Szinte semmi nem az aminek látszik !


Hozzászólás


Legnépszerűbb bejegyzések

RSS Egyéb hírek

  • Hiba történt; a csatorna nem elérhető. Próbáljuk meg később újra.